Exposities

Coronamaatregelen


Je welzijn staat voorop. De musea Antwerpen, met uitzondering van het Middelheimmuseum, laat een maximum aantal bezoekers toe tijdens vaste tijdsblokken.

Je kan maximaal 5 tickets per tijdsblok reserveren. Voorlopig kan je geen combi-tickets, rondleidingen of groepsbezoeken reserveren.

Hou afstand en groep niet samen. Volg de instructies van de Belgische Veiligheidsraad.

Met een e-ticket heb je recht op een eenmalig bezoek aan het museum op de datum en het tijdstip dat vermeld staat op het ticket. Alleen bezoekers met een geldig e-ticket en kortingspas krijgen toegang tot het museum.

Ook bezoekers van de paviljoenen van het MAS en Middelheimmuseum en bezoekers die recht hebben op gratis toegang, waaronder kinderen of pashouders, dienen een e-ticket te reserveren.

Ticketverkoop aan de balie is momenteel niet mogelijk.

 

Kies hieronder waarvoor je tickets wilt reserveren.

 OmschrijvingVanTot
Museum Rubenshuis
De vaste collectie omvat een groot aantal werken van de meester zelf en van zijn collega’s en tijdgenoten. Alleen bezoekers met een geldig e-ticket en legitimatiebewijs krijgen toegang.
28-2-201921-7-2020
Museum Rubenshuis - laatste woensdag
De vaste collectie omvat een groot aantal werken van de meester zelf en van zijn collega’s en tijdgenoten. Elke laatste woendag van de maand is het museum gratis toegankelijk.
27-5-202024-6-2020

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!Caution!

If you proceed, the pending payment will be cancelled.