Exposities

Een aantal doelgroepen hebben, op vertoon van een legitimatiebewijs, recht op een gratis museumbezoek. Die tickets zijn NIET ONLINE maar enkel aan de onthaalbalie in het museum verkrijgbaar.
 OmschrijvingVanTot
Bezoek Museum Mayer van den Bergh
Het Museum Mayer van den Bergh dompelt u onder in een heel bijzondere, intieme, huiselijke sfeer. U maakt er kennis met een wonderlijke collectie en met de man die ze in zijn eentje verzamelde. En met een wereldschilderij als Dulle Griet van Pieter Bruegel.
15-2-201931-12-2020
Rondleiding Meesterwerken op zondag
Ga op stap met een gids en ontdek de tentoonstelling Madonna ontmoet Dulle Griet met een gids. Deze rondleiding is er voor individuele bezoekers of kleine groepjes die graag op stap willen met een gids. De rondleiding is in het Nederlands.
20-10-201929-12-2019
Jeroen Olyslaegers en Gaea Schoeters 18u
Museum Mayer van den Bergh - Lange Gasthuisstraat 19 - Antwerpen. Jeroen Olyslaegers, die sinds zijn kindertijd gefascineerd is door Dulle Griet, gaat met Gaea Schoeters in gesprek over de betekenis en de bijzonder actuele gelaagdheid van Bruegels’ mysterieuze werk. Met uw ticket kan u na afloop van de lezing de permanente presentatie in het museum verkennen. De tentoonstelling Madonna ontmoet Dulle Griet is niet toegankelijk op deze avond. Het museum sluit om 0u30.
24-1-202024-1-2020
Jeroen Olyslaegers en Koen Filet 19u
Museum Mayer van den Bergh - Lange Gasthuisstraat 19 - Antwerpen. Jeroen Olyslaegers, die sinds zijn kindertijd gefascineerd is door Dulle Griet, gaat met Koen Filet in gesprek over de betekenis en de bijzonder actuele gelaagdheid van Bruegels’ mysterieuze werk. Met uw ticket kan u na afloop van de lezing de permanente presentatie in het museum bezoeken. De tentoonstelling Madonna ontmoet Dulle Griet is niet toegankelijk op deze avond. Het museum sluit om 0u30.
24-1-202024-1-2020
Jeroen Olyslaegers en Pascale Platel 20u
Museum Mayer van den Bergh - Lange Gasthuisstraat 19 - Antwerpen. Jeroen Olyslaegers, die sinds zijn kindertijd gefascineerd is door Dulle Griet, gaat met Pascale Platel in gesprek over de betekenis en de bijzonder actuele gelaagdheid van Bruegels’ mysterieuze werk. Met uw ticket kan u na afloop van de lezing de permanente presentatie in het museum bezoeken. De tentoonstelling Madonna ontmoet Dulle Griet is niet toegankelijk op deze avond. Het museum sluit om 0u30.
24-1-202024-1-2020
Jeroen Olyslaegers en Leen Huet 22u
Museum Mayer van den Bergh - Lange Gasthuisstraat 19 - Antwerpen. Jeroen Olyslaegers, die sinds zijn kindertijd gefascineerd is door Dulle Griet, gaat met Leen Huet in gesprek over de betekenis en de bijzonder actuele gelaagdheid van Bruegels’ mysterieuze werk. Met uw ticket kan u na afloop van de lezing de permanente presentatie in het museum bezoeken. De tentoonstelling Madonna ontmoet Dulle Griet is niet toegankelijk op deze avond. Het museum sluit om 0u30.
24-1-202024-1-2020
Jeroen Olyslaegers en Jan Leyers 23u
Museum Mayer van den Bergh - Lange Gasthuisstraat 19 - Antwerpen. Jeroen Olyslaegers, die sinds zijn kindertijd gefascineerd is door Dulle Griet, gaat met Jan Leyers in gesprek over de betekenis en de bijzonder actuele gelaagdheid van Bruegels’ mysterieuze werk. Met uw ticket kan u na afloop van de lezing de permanente presentatie in het museum bezoeken. De tentoonstelling Madonna ontmoet Dulle Griet is niet toegankelijk op deze avond. Het museum sluit om 0u30.
24-1-202024-1-2020

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!