Exposities

Coronamaatregelen


Je welzijn staat voorop. De musea Antwerpen, met uitzondering van het Middelheimmuseum, laat een maximum aantal bezoekers toe tijdens vaste tijdsblokken.

Hou afstand, draag een mondmasker en volg de instructies van de Belgische Veiligheidsraad.

Met een e-ticket heb je recht op een eenmalig bezoek aan het museum op de datum en het tijdstip dat vermeld staat op het ticket. Alleen bezoekers met een geldig e-ticket en kortingspas krijgen toegang tot het museum.

Ook bezoekers van de paviljoenen van het Middelheimmuseum en bezoekers die recht hebben op gratis toegang, waaronder kinderen of pashouders, dienen een e-ticket te reserveren.

 

Kies hieronder waarvoor je tickets wilt reserveren.

 OmschrijvingVanTot
Red Star line Museum
In het Red Star Line Museum staan verhalen centraal van passagiers die, op zoek naar geluk en een beter bestaan, met de Red Star Line naar Amerika reisden. Alleen bezoekers met een geldig e-ticket en legitimatiebewijs krijgen toegang.
4-4-202030-8-2020
Red Star line Museum - laatste woensdag
In het Red Star Line Museum staan verhalen centraal van passagiers die, op zoek naar geluk en een beter bestaan, met de Red Star Line naar Amerika reisden. Elke laatste woensdag van de maand is het museum gratis toegankelijk.
27-5-202026-8-2020
Middelheimmuseum | Slow Art rondleiding
Voor volwassenen. Op anderhalf uur nemen we uitgebreid de tijd om in groep, samen met een museumgids, slechts twee kunstwerken te bekijken in de diepte. We nemen de tijd om de kunstwerken in ons op te nemen en gaan erover met elkaar in gesprek. Alleen bezoekers met een geldig e-ticket krijgen toegang.
19-7-202022-8-2020

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!Caution!

If you proceed, the pending payment will be cancelled.