Exposities

Coronamaatregelen


Je welzijn staat voorop. De musea Antwerpen, met uitzondering van het Middelheimmuseum, laat een maximum aantal bezoekers toe tijdens vaste tijdsblokken.

Hou afstand, draag een mondmasker en volg de instructies van de Belgische Veiligheidsraad.

Met een e-ticket heb je recht op een eenmalig bezoek aan het museum op de datum en het tijdstip dat vermeld staat op het ticket. Alleen bezoekers met een geldig e-ticket en kortingspas krijgen toegang tot het museum.

Ook bezoekers van de paviljoenen van het Middelheimmuseum en bezoekers die recht hebben op gratis toegang, waaronder kinderen of pashouders, dienen een e-ticket te reserveren.

 

Kies hieronder waarvoor je tickets wilt reserveren.

 OmschrijvingVanTot
Museum Vleeshuis
In de vaste expo ‘Klank van de Stad’ kijk en luister je naar 800 jaar muziekgeschiedenis. Op de eerste verdieping kan je de werkkamer van Wannes Van de Velde en 3 schilderijen van Frans Snijders (onderdeel van Blind Date) bezichtigen. Vanaf 4 juni toont Antwerps fotograaf Frank Lambrechts in de grote zaal foto's van Vlaamse popmuzikanten in de expo "Contrast". Alleen bezoekers met een geldig e-ticket en legitimatiebewijs krijgen toegang.
5-1-201730-8-2020
Rondleiding achter de schermen in museum Vleeshuis
Elke laatste zondag van de maand om 14u00. Deelnemers moeten in staat zijn om vlot en zelfstandig trappen te nemen; aangepast schoeisel is vereist. Breng je eigen mondmasker mee. Taal: Nederlands. Duur: anderhalf uur. Prijs: 9 euro per persoon (inclusief toegang tot het museum). Volg een rondleiding achter de schermen van het Vleeshuis, tot in de nok van het dak, en kom op plaatsen waar museumbezoekers normaal nooit komen. Een gids vertelt de rijke geschiedenis van het Vleeshuis, van gildehuis van de vleeshouwers tot muziekmuseum Klank van de Stad.
7-4-201927-12-2020

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!Caution!

If you proceed, the pending payment will be cancelled.