Exposities

Coronamaatregelen


Je welzijn staat voorop. De musea Antwerpen, met uitzondering van het Middelheimmuseum, laat een maximum aantal bezoekers toe tijdens vaste tijdsblokken.

Je kan maximaal 5 tickets per tijdsblok reserveren. Voorlopig kan je geen combi-tickets, rondleidingen of groepsbezoeken reserveren.

Hou afstand en groep niet samen. Volg de instructies van de Belgische Veiligheidsraad.

Met een e-ticket heb je recht op een eenmalig bezoek aan het museum op de datum en het tijdstip dat vermeld staat op het ticket. Alleen bezoekers met een geldig e-ticket en kortingspas krijgen toegang tot het museum.

Ook bezoekers van de paviljoenen van het MAS en Middelheimmuseum en bezoekers die recht hebben op gratis toegang, waaronder kinderen of pashouders, dienen een e-ticket te reserveren.

Ticketverkoop aan de balie is momenteel niet mogelijk.

 

Kies hieronder waarvoor je tickets wilt reserveren.

 OmschrijvingVanTot
Museum Vleeshuis
In de vaste expo ‘Klank van de Stad’ kijk en luister je naar 800 jaar muziekgeschiedenis. Op de eerste verdieping kan je de werkkamer van Wannes Van de Velde en 3 schilderijen van Frans Snijders (onderdeel van Blind Date) bezichtigen. Vanaf 4 juni toont Antwerps fotograaf Frank Lambrechts in de grote zaal foto's van Vlaamse popmuzikanten in de expo "Contrast". Alleen bezoekers met een geldig e-ticket en legitimatiebewijs krijgen toegang.
5-1-201728-6-2020

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!Caution!

If you proceed, the pending payment will be cancelled.